Tel. +34 93 747 37 85
Contactar

 • En este apartado

  puedes encontrar

 • Dónde estamos

 • CONTACTAR

  Formulario
 • Nuestros productos

  Especialistas en filtración
  + Info

Orientació al client
A AGIFILT tenim el desig constant de satisfer els nostres clients, amb el compromís personal de tots els integrants de l´empresa de complir amb les seves comandes, desitjos i expectatives.
Ens preocupem per entendre les necessitats dels nostres clients i d´aquesta manera donar solució als seus problemes així com realitzar esforços addicionals per excedir les seves expectatives i millorar el nostre servei
.
 
Transparència      
Desitgem que els nostres clients mantinguin la confiança dipositada en nosaltres i generar la suficient perquè aquells que encara no ho són arribin a ser-ho, coneixent des del primer moment quins són els serveis i productes que podem oferir, quines són les nostres capacitats i amb total transparència i honestedat en les nostres relacions amb clients i proveïdors.
 
Compromís        
Amb els nostres clients referent a la qualitat dels nostres serveis i productes. Compromís en el compliment dels terminis de lliurament i preus especificats així com amb la qualitat dels nostres productes i serveis.
 
Esforç   
A AGIFILT veiem l´esforç com la base sobre la qual han de créixer les relacions amb els nostres clients i proveïdors. Esforç en el compliment de la qualitat i els compromisos adquirits per l´empresa, esforç en mantenir-nos a l´avantguarda de les noves tecnologies que ofereix el sector de la filtració així com esforç en el desenvolupament de nous mercats i la consolidació d´AGIFILT hi com proveïdor únic de filtració per als nostres clients.
 
  Treball en positiu    
A AGIFILT creiem en la capacitat de superació de la nostra indústria i afrontem el futur amb la força necessària per afrontar els nous reptes que aquesta ens presenta i respondre a les demandes dels nostres clients i dels que ho seran en el futur. Creiem en el valor de l´esforç, en els seus resultats, en les relacions amb els nostres clients, proveïdors i col·laboradors.
 • Nuestros productos

  Especialistas en filtración
  + Info